راهنمای کامل آموزش گیربکس اتوماتیک با امداد خودرو رشت
راهنمای کامل رانندگی خودرو گیربکس اتوماتیک، امداد خودرو رشت در خدمت شماست.
آموزش گیربکس اتوماتیک
رانندگی با ماشین اتومات : آموزش کامل گام به گام شما
وقتی تمام عمر رانندگی خود را پشت فرمان خودرویی با گیربکس دستی گذرانده اید، گیربکس اتوماتیک ممکن است گیج کننده به نظر برسد.
اما در واقع، رانندگی با ماشینهای اتوماتیک بسیار راحتتر از دستیها است، زمانی که به آن دست پیدا کنید. اگر برای اولین بار قصد رانندگی خودکار را دارید و سؤالاتی در مورد آن دارید، به جای درستی آمده اید! به خواندن ادامه دهید تا دریابید که چگونه یک خودکار را راه اندازی کنید، آن را به حرکت درآورید و پس از رسیدن به مقصد آن را پارک کنید.
اگر اصلاً رانندگی نکردهاید، یک راننده باتجربه را با خود همراه داشته باشید، در حالی که هنوز در حال یادگیری اصول اولیه هستید.
امداد خودرو رشت مثل همیشه همراه شماست.
موارد مهمی که در ابتدا باید بدانید – آموزش گیربکس اتوماتیک
- قبل از استارت زدن ماشین، ترمز را با پای راست فشار دهید.
- اگر میخواهید به جلو بروید، شیفتر را از P (پارک) به D (درایو) یا اگر میخواهید به عقب برگردید، دنده را به سمت عقب حرکت دهید.
- در حالی که به جلو می روید، ماشین را در D (درایو) بگذارید. گیربکس اتوماتیک دنده ای را انتخاب می کند که به بهترین وجه با سرعت خودرو مطابقت دارد.
- قبل از خاموش کردن خودرو، آن را در P (پارک) قرار دهید و ترمز دستی را بکشید.
راه اندازی ماشین اتومات – آموزش گیربکس اتوماتیک
1.صندلی و آینه های خود را تنظیم کنید و کمربند ایمنی خود را ببندید – آموزش گیربکس اتوماتیک
- نگاهی به اطراف کابین بیندازید و با چیدمان خودرو آشنا شوید. این فرصتی را به شما می دهد تا در زمانی که خودرو ساکن است، چراغ های نشانگر مختلف، چراغ های جلو، برف پاک کن ها و سایر ویژگی ها را پیدا کنید.
- اگر نمی توانید چیزی را پیدا کنید که احساس می کنید به آن نیاز دارید، نترسید که به دفترچه راهنمای ماشین نگاه کنید (معمولاً در جعبه دستکش است – اگر نه، احتمالاً می توانید یک نسخه دیجیتالی آنلاین پیدا کنید).
2.پدال ترمز را با پای راست خود فشار دهید – آموزش گیربکس اتوماتیک
اول ایمنی! برخی از خودروهای اتوماتیک حتی اگر پای خود را روی پدال ترمز نگذارید روشن می شوند، اما بسیاری از آنها این کار را نمی کنند. شما هنوز هم می خواهید این کار را هر بار انجام دهید. این به شما کمک می کند تا مطمئن شوید که ماشین به جایی نمی رسد.
3.کلید را بچرخانید یا دکمه را فشار دهید تا ماشین روشن شود – آموزش گیربکس اتوماتیک
هنگام روشن کردن موتور، پای خود را از روی ترمز برندارید. اکنون که در حال شروع رانندگی هستید، دوباره اطراف خود را بررسی کنید—در صورت نیاز چراغهای جلو را روشن کنید، تلفن خود را وصل کنید ، کنترلهای تهویه هوا را تنظیم کنید، هر کاری که برای حفظ راحتی و پایداری در جاده نیاز دارید انجام دهید.
آموزش گیربکس اتوماتیک
4.ماشین را به D یا R تغییر دهید تا از محل پارک خارج شوید – آموزش گیربکس اتوماتیک
دکمه قفل را فشار دهید – معمولاً در کنار یا بالای شیفتر شما قرار دارد. سپس، اگر نیاز به جلو رفتن دارید، آن را از P (پارک) به D (درایو) یا اگر نیاز به عقب نشینی دارید، آن را از R (برعکس). هنگامی که آن را با دنده مناسب ردیف کنید، صدای کلیک شیفتر را احساس خواهید کرد. دکمه را رها کنید و آماده هستید.
- دست خود را تا انتها از شیفتر بردارید – به خصوص هنگام رانندگی. اگر به رانندگی با چوب عادت دارید، احتمالاً دست خود را زیاد روی شیفتر قرار می دهید. در حین رانندگی اصلا نیازی به تعویض دنده ندارید!
آموزش گیربکس اتوماتیک
5.قبل از شروع رانندگی ترمز دستی را رها کنید – آموزش گیربکس اتوماتیک
- در برخی خودروها، به خصوص کامیون ها و خودروهای شاسی بلند، ترمز دستی به صورت پدالی روی زمین قرار دارد. شما معمولاً پدال را فشار می دهید تا آن را آزاد کنید، مگر اینکه یک اهرم آزاد کننده ترمز جداگانه در کنار آن وجود داشته باشد.
- قبل از اینکه ترمز دستی را رها کنید ماشین خود را در دنده قرار دهید . این امر ساییدگی و پارگی غیر ضروری گیربکس شما را کاهش می دهد زیرا برای ثابت نگه داشتن خودرو به آن متکی نیستید. به خصوص اگر روی تپه پارک شده باشید بسیار مهم است.
آموزش گیربکس اتوماتیک
شروع رانندگی با خودرو گیربکس اتوماتیک
آموزش رانندگی با ماشین گیربکس اتوماتیک
1.در حین رانندگی ماشین را در حالت D بگذارید
این شاید بهترین بخش در مورد رانندگی خودکار باشد! وقتی شروع به کار کردید، اصلاً لازم نیست با تعویض دنده سر و کار داشته باشید. بدون توجه به سرعت خود فقط آن را در D نگه دارید. ماشین شما به طور خودکار دنده مناسب را بر اساس سرعتی که میروید انتخاب کرده و به آن تغییر میدهد.
- یک ماشین اتوماتیک دقیقاً به همان روشی که یک ماشین دستی هدایت می کند. در واقع، همه چیز در مورد رانندگی یک ماشین اتوماتیک مانند رانندگی دستی است – فقط لازم نیست دنده را عوض کنید.
- اگر اولین باری است که با هر نوع ماشینی رانندگی می کنید، آهسته حرکت کنید و فرمان را در همان جهتی بچرخانید که می خواهید ماشین برود. شما این را دارید!
2.از پای راست هم برای پدال گاز و هم برای ترمز استفاده کنید – آموزش گیربکس اتوماتیک
- درست است که رانندگان فرمول 1 با پای چپ ترمز می کنند. آنها همچنین رانندگان بسیار ماهری هستند که ماشین هایی را که به طور خاص برای این تکنیک طراحی شده اند را اداره می کنند. فقط با پای راست ترمز کنید و شتاب بگیرید و پای چپ را کنار بگذارید.
- اگر در حال رانندگی با خودرویی هستید که یک پدال برای ترمز دستی روی زمین دارد. معمولاً در سمت چپ قرار دارد، بنابراین نمیتوانید آن را با کلاچ اشتباه بگیرید، اما همچنان میخواهید از آن آگاه باشید.
- اگر متوجه شدید که پای چپ شما در حین رانندگی به سمت پدال ها حرکت می کند، آن را پشت پای راست خود قرار دهید و از مسیر خارج شوید – مشکل حل شده است!
- به محض اینکه پای خود را از روی ترمز بردارید، احتمالاً ماشین شما شروع به خزش می کند. وقتی به عقب می روید، می توانید از این به نفع خود استفاده کنید—اغلب نیازی نیست بیش از ضربه ملایم روی پدال گاز بزنید.
- به یاد داشته باشید که وقتی ماشین خود را به سمت عقب هدایت می کنید، چرخ های عقب برخلاف جهتی که فرمان را می چرخانید حرکت می کنند. از چپ به پشت به راست و راست به پشت به چپ بپیچید.
4.زمانی که به سرعت کمتر و قدرت بیشتر نیاز دارید از دنده های پایین تر استفاده کنید
ممکن است خودروی شما یک L زیر D در جعبه دنده داشته باشد، یا ممکن است یک “1” و “2” (برای دنده اول و دوم) داشته باشد. جابجایی ماشین از D به L باعث می شود ماشین شما در دنده پایین تر بماند. این قابلیتی است که به ندرت از آن استفاده خواهید کرد، اما زمانی که به آن نیاز دارید واقعاً به کارتان می آید. در شرایط زیر از تنظیمات دنده پایین استفاده کنید:
- بکسل کردن: برای مسافت های کوتاه، اگر چیزی را بکسل می کنید، قدرت بسیار بیشتری به شما می دهد
- شرایط آب و هوایی زمستانی: به لاستیکهای شما کمک میکند تا جاده را در دست بگیرند. از چرخیدن چرخ های شما خارج از کنترل جلوگیری می کند.
- تپه های بسیار شیب دار: فشار وارده بر موتور خود را در سربالایی کاهش دهید. ساییدگی و پارگی کمتر در ترمزهای شما در سرازیری ایجاد می شود.
5.از N دور بمانید مگر اینکه ماشین شما در حال یدک کشی باشد.
- برخی از افراد به شما می گویند که وقتی در چراغ راهنمایی توقف می کنید، ماشین خود را به حالت خنثی تغییر دهید به صرفه جویی در مصرف بنزین کمک می کند. اما حقیقت این است که هر گونه صرفه جویی در گاز در بهترین حالت ناچیز است. تنها کاری که واقعاً انجام می دهید این است که فرسودگی اضافی (و غیر ضروری) روی گیربکس خود وارد کنید.
پارک کردن ماشین اتوماتیک
2.اهرم را بکشید تا ترمز دستی درگیر شود
- اگر ترمز دستی شما یک پدال روی زمین است، یک بار آن را تا انتها فشار دهید تا ترمز دستی درگیر شود.
- اگر مطمئن نیستید که ترمز دستی را گرفته اید، فقط به آرامی پای خود را از روی ترمز بردارید. اگر ماشین شروع به چرخیدن کرد، درگیر نیست.
- بهتر است قبل از تعویض دنده، روی گیربکس ترمز دستی را بگیرید
3.ماشین را در P قرار دهید و پای خود را از روی ترمز بردارید – آموزش گیربکس اتوماتیک
دکمه قفل را در کنار شیفتر فشار دهید و آن را تا انتها به سمت P حرکت دهید. ماشین تا زمانی که پارک است در این دنده باقی میماند—شما مانند خودروهای دستی آن را در حالت خنثی قرار نمیدهید. فقط به یاد داشته باشید که P مخفف “پارک” است تا از انجام آن اشتباه جلوگیری کنید.
4.در صورت پارک کردن روی تپه، چرخ را بچرخانید
اگر روی یک تپه شیب دار پارک شده اید، در صورتی که ترمزها از کار بیفتند یا شخصی به ماشین شما برخورد کند و شروع به حرکت کند، کمی محافظت بیشتری به شما می دهد. به طور کلی، اگر در سراشیبی پارک میکنید، چرخهای خود را به سمت حاشیه بچرخانید یا اگر در سربالایی پارک میکنید، از حاشیه دورتر شوید.
- اگر وارد مسیری شیب دار شده اید، چرخ های خود را بچرخانید تا ماشین شما به جاده نپیچد.